BERGAMA’DA EĞİTİM- ÖĞRETİM KALİTESİ İÇİN BÜYÜK BULUŞMA

29.01.2020 tarihinde “Eğitim ve Öğretim Kalitesinin Artırılması” temasıyla Dokuz Eylül Üniversitesi Bergama Meslek Yüksekokulumuz müdürü Prof. Dr. Ali Topal, Ege Üniversitesi Bergama Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nedim Çetinkaya, Bergama yöresindeki Teknik ve Meslek Lisesi müdürleri ile Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz’ın misafirperverliğinde bir toplantı gerçekleştirildi. Büyük buluşmada; Bergama’nın sürdürülebilir bir eğitim-öğretim kalitesi için ne gibi çözüm önerilerinin geliştirilebileceği, yüksekokulumuz ile liselerin işbirliği içerisinde ne gibi faaliyetler yürütebileceği görüşüldü. Bergama yöresinde kurulması planlanan ve çalışmaları hız kazanan, 20.000 bin kişiyi istihdam edeceği öngörülen Organize Sanayi Bölgesi için nitelikli iş gücü adaylarının yetiştirilmesi ve bölgenin kalkınması hususunda neler yapılabileceği detaylı olarak ele alındı.

DUYURULAR & ETKİNLİKLER