MESLEK LİSELERİNE YÖNELİK “TANITIM GÜNLERİ” BAŞLADI

Dokuz Eylül Üniversitesi Bergama MYO olarak; Bergama yöresindeki Teknik ve Meslek Liselerine yönelik planlanan “Tanıtım Günleri” ne 17.02.2020 Pazartesi günü Bakırçay Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Ömer Yiğit Ulus Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile start verildi. Ardından 24.02.2020 tarihinde İmam Hatip Kız Meslek Lisesi ve Yusuf Kemalettin Perin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam etti. Liseleri yerlerinde ziyaret ederek; Yüksekokul müdürümüz Prof. Dr. Ali TOPAL’ın önderliğinde başlatılan Tanıtım Günlerine çok sayıda öğrenci ve öğretmen katılım gösterirken; katılımcılara, okulumuz ve okulumuzda bulunan programlar hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Tanıtım Günleri ile; öğrenimleri devam eden öğrencilere yol göstermek, enerjilerini doğru şekilde yönlendirmek, üniversite okumanın önemini vurgulamak, eğitim-öğretimin gereklilikleri noktasında öğrencilerin vizyon kazanmalarını sağlamak amaçlandı. Tanıtım Günlerimiz hız kesmeden devam edecektir.

DUYURULAR & ETKİNLİKLER